DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kayseri °C

İL DİSİPLİN KURULU’NDAN TARİHİ CEZA TAM 134 MAÇ!

İL DİSİPLİN KURULU’NDAN TARİHİ CEZA TAM 134 MAÇ!
REKLAM ALANI
21.11.2019
772
A+
A-

Kayseri Süper Amatör küme’de oynanan Sağlıkspor-Trend Gayrımenkulspor maçında hakem Ahmet Ulu’ya yumruk ve uçan tekmeler ile saldırarak maçın yarıda kalmasına neden olan Sağlıkspor oyuncu ve antrenörlerine ceza yağdı. Toplanan il disiplin kurulu 1’i antrenör, 5’i futbolcu toplam 6 kişiye 134 maç ceza verdi. Hakeme uçan tekme atan Seyfettin Yesügey,  44 maç ceza ile en fazla ceza alan oyuncu oldu.

    Hafta sonunda Kayseri’de oynanan Sağlıkspor-Trend Gayrımenkulspor maçında hakeme saldırı gerçekleşmiş ve maç yarım kalmıştı. Olaylarda hakeme yumruk ve uçan tekmeler ile saldıran Sağlıksporlu oyuncu ve antrenörler hakkında il disiplin kurulu kararını verdi. Disiplin Kurulu’ndan yapılan açıklamada, oyunculardan Erkan Polat’a 3 maç, Şuayip Ceyhan’a 14 maç, Seyfettin Yesügey’e 44 maç, Görkem Çevirme’ye 22 maç, Hakan Karakaş’a 26 maç ceza verilirken olaylara karışan antrenör Erdal Toz’a ise 25 maç ceza verildiği duyuruldu. Son yıllarda en ağır cezaların uygulandığı maçta hakeme uçan tekme ile saldıran oyuncu Seyfettin Yesügey’e verilen 44 maçlık ceza ise dikkat çekti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.