DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kayseri °C

KAYSERİ PANCAR KOOPERATİFİ 66 NCI MALİ GENEL KURULA HAZIRLANIYOR

KAYSERİ PANCAR KOOPERATİFİ 66 NCI MALİ GENEL KURULA HAZIRLANIYOR
REKLAM ALANI
18.06.2019
515
A+
A-

Kayseri Pancar Kooperatifi 66 nci Mali Genel Kurulunun, 20 Haziran  2019 Perşembe günü Kadir Has Kongre merkezinde Kayseri Pancar Kooperatifinin ortaklarının   katılımıyla yapılacağı belirtildi.

1 Nisan 1955 yılında kurulan ve  Kayseri Yozgat, Sivas, Nevşehir illeri sınırları içerisinde bulunan ve  78.042 ortağı ile bölgenin en büyük çiftçi kuruluşu olan Kayseri Pancar Kooperatifinin Mali Genel Kuruluna 4 Vilayetteki 832 köy ve Merkez çiftçilerinin yoğun katılımı bekleniyor.

Ortaklarının toprak hazırlığı, ekim, dikim işleri, pancar ve diğer tarım ürünlerinin yetiştirilmesi, muhafazası, depolanması, ambalajlanması, pazarlanması ve tüm tarımsal faaliyetlerinde  birim alanda verimin artırılması amacıyla kurulan Kayseri Pancar Kooperatifinin, ortaklarının ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmalarını sağlamak, tarımsal çalışmalarını düzenleme yönündeki katkıları nedeniyle bölgede  Pancar tarımına her geçen gün ilgi artıyor.

Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay; “20 Haziran  2019 Perşembe günü yapılacak olan Kayseri Pancar Kooperatifinin 66 ncı Mali Genel Kuruluna bütün ortakları davet etti ve 8,5 senedir çok hızlı hareket ettik, çok koşturduk, çok gayret gösterdik, Bizler hep birlikte büyük başarı sağladık. Başarı, bir varış noktası değil bir yolculuktur. Hep birlikte başardık. Başarmaya da devam edeceğiz dedi.

Başkan Akay sözlerini şöyle sürdürdü; Şeker Fabrikalarının ihale sürecinde de görüldü ki, bu sektörün en güçlü kuruluşu Kayseri Şeker’dir. Türkiye’de Pancar Çiftçisini de, Şeker Sektörünü de ayakta tutacak olan kuruluş yine Kayseri Şeker’dir.

Aziz çiftçi kardeşlerim; Bu duygularla yapılacak olan 66 nci mali genel kurulumuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum. Siz değerli çiftçilerimizin önceki genel kurullarımıza göstermiş olduğunuz,  heyecanınızdan, coşkunuzdan, duruşunuzdan, desteğinizden, sevginizden, sahiplenmenizden, katılımlarınızdan ve katkılarınızdan dolayı ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Allah; niyetimizi, istikametimizi bozdurmasın, birlik ve bütünlüğümüzü daim eylesin. Hepinizi saygı ile selamlıyorum.

Özellikle  Türkiye de örnek olarak gösterilen ve Türk kadının Tarımsal alandaki gelişmelere  katkıları nedeniyle kadın  çiftçilerimizi de Perşembe günü Kayseri Kadir Has Kongre merkezindeki Genel kurulumuza bekliyorum.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.