DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kayseri °C

MHP KAYSERİ İL BAŞKANI SERKAN TOK: BU BİR BAYRAK DEĞİŞİMİDİR

MHP KAYSERİ İL BAŞKANI SERKAN TOK: BU BİR BAYRAK DEĞİŞİMİDİR
REKLAM ALANI
07.11.2019
981
A+
A-

MHP Kayseri İl Başkanı Serkan Tok görevden alınan İlçe Başkanları hakkında açıklama yaptı. İl Başkanlığında konuşan Tok, “Görevden alınan 3 İlçe Başkanı için Bizim teşkilatlarımızda o cümleyi kullanmak biraz uygun düşmeyebilir. Bunun adına Bayrak Değişimi diyelim” cümleleri ile olayı değerlendirdi.

   Kayseri’de son günlerin en çok konuşulan olayları arasında yer alan görevden almalar ile ilgili konuşan il başkanı Serkan Tok, yaşanan gelişmeyi “Bayrak değişimi” olarak değerlendirdi. Tok, konu ile ilgili olarak şöyle konuştu: “Liderimizin ve genel merkezimizin takdiri bizim başımızın üzerindedir. Biz görevi bırakan bayrak değişimine giden arkadaşlarımızla yine beraberiz. Bugün burada ilçe başkanlığını bırakır, yarın İl teşkilatında başka görevlerde olur, Milletvekili adayı olur, Meclis Üyesi olur. Hiçbir şey olmasa bile Ülkücü’ler zaten. Bu onların bizimle olan ilişkilerinin bittiği anlamına gelmez.  Yürüyorsak koşacağımız anlamına gelir. Bizim arkadaşlarımız tamamen disiplin içerisinde teşkilatlarına bağlı, teşkilatlarının verdiği kararlara uyan kendilerini de bu noktada geliştirmiş insanlardır.”

    Bundan sonraki günlerde başka değişiklikler olup olmayacağı ile ilgili de bilgi veren Serkan Tok, “Şuan için başka ilçelerde değişiklik yok. Ama kongre sürecinde mevcut ilçe başkanları biz başka bir arkadaşımızla kongreye girelim derler ise bu süreci de tabii ki değerlendireceğiz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.