DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kayseri °C

Kayseri İl Jandarma Komutanlığınca asayiş faaliyetleri devam ediyor

Kayseri İl Jandarma Komutanlığınca asayiş faaliyetleri devam ediyor
REKLAM ALANI
18.11.2019
464
A+
A-

İlimiz Jandarma Komutanlığınca yürütülen asayiş faaliyetleri kapsamında; Kayseri İli Yeşilhisar İlçesi Karacabey Mahallesi Karaağıl mevkiinde (M.Ö.) isimli şahsın tarım aletinin Rotovatör (Toprak işlem aleti) traktörün arkasından sökülerek çalındığı bilgisi alınmıştır.

Hırsızlık olayı ile ilgili olarak yapılan araştırmalar sonucunda şüpheli (M.Ç.) isimli şahsa ulaşılmıştır. Şüpheli şahsın evinde yapılan aramada tarım aleti ele geçirilerek mağdura teslim edilmiştir. Şüpheli hakkında adli işlem başlatılmıştır.

Kayseri İl Jandarma Komutanlığınca, bölgemizin huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik olarak yürütülmekte olan faaliyetler, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.